Rio Grande Int. opent nieuwe winkel in Veenendaal

RIO GRANDE INT. opent opnieuw haar deuren. De afgelopen maanden was het stil en we waren druk bezig achter de schermen om weer terug te komen op ons oude concept, een winkel in een winkelstraat, vol met meubels, Native American art, cowboystuff en meer. Een echte Etalage van de Southwest zoals wij dat al meer dan 23 jaar zijn. We opende al onze winkels en kleine fabriek in Texas,USA ter voorbereiding van het nog beter van dienst kunnen zijn in Nerdeland en de rest van Europa. U wacht al geruime tijd op nieuws, en nu is het er: Rio Grande opent de nieuwe winkel in het Centrum van Nederland : Prins Bernhardlaan 32 , postcode 3901CC in Veenendaal.

De Tweelranch in Terschuur ( vlakbij Veenendaal) blijft natuurlijk open voor het overnachten in stijl, check Booking.com voor beschikbaarheid.

Op dit moment worden meubels gemaakt en her en der in de Southwest verzameld, decoratie items gezocht en gevonden, de winkel in Rio Grande stijl gemaakt en de plannen voor de grote opening in September uitgewerkt. Blijf op de hoogte en check hier op Facebook en op www.riogrande.nl wanneer het gaat gebeuren en verwacht vooral een uitnodiging van ons, we zien u graag!

Wilt u een uitnodiging voor de “Grand Opening of the new Rio Grande store” ?? vul het contactformulier in!!

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Share this post

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *