Menu

Mogelijkheden bij Rio Grande

Er is veel mogelijk bij Rio grande int. Hieronder ziet u de activiteiten die u of uw organisatie bij ons kunnen bezoeken of ondernemen:

  • De winkel Rio Grande: ontdek al onze allerhande artikelen, kunst en meubels uit Amerika! Al 20 jaar is Rio Grande een autoriteit op het gebied van interieurstijlen uit de meest westelijke staten van Amerika. Veel stijlen vindt u bij ons in de winkel. Alle stijlen zijn ontstaan in het Wilde Westen en in de afgelopen eeuwen verder geëvolueerd.
  • Rio Grande leent zich uitstekend als foto- of filmlocatie voor uw producties. Neem contact met ons op en wij spreken de mogelijkheden met u door.

Rio Grande projecten

Heeft u een horeca-gelegenheid, bijvoorbeeld een steakhouse, een pret- of vakantiepark of wilt u echt iets unieks realiseren in uw interieur thuis? Dan zijn onze meubels en andere producten uit Amerika en Mexico ideaal ter aankleding van uw project. In onze ontwerpstudio werken wij met u aan een ontwerp en originele invulling van uw project. Rio Grande heeft jarenlange expertise om uw project te laten slagen.