Mogelijkheden bij Rio Grande

Rio Grande biedt u veel mogelijkheden voor een kort of lang verblijf op de Tweelranch. U kan er winkelen, vergaderen, wandelen, kanoën, paardrijden, logeren in een echte  luxe Teepee tent, teambuilding volgen middels paardencoaching, wijnproeven , bbq-en, enz. Alles op de Tweelranch, een privé landgoed in Amerikaanse stijl ingericht, gelegen midden in Nederland.

Er is veel mogelijk op de Rio Grande Tweelranch, hieronder geven wij de activiteiten aan die u of uw organisatie of bedrijf op de Rio Grande Tweelranch kan beleven of ondernemen.

  • De winkel Rio Grande, veel ruimtes vol met allerhande artikelen, kunsten en meubels uit Amerika, al 20 jaar is Rio Grande een autoriteit op het gebied van interieurstijlen uit de meest westelijke staten van Amerika. Vele stijlen vindt u bij ons in de winkel, allen ontstaan en verder ‘ geëvolueerd’  in de afgelopen eeuwen en begonnen in het Wilde Westen. Check onze webshop voor ideeën en indrukken of lees over onze stijlen onder de kop stijlen.
  • Rio Grande Luxury Teepee village, onze 4 luxe ingerichte Teepees kan u huren voor overnachtingen of andere dag activiteiten, een aanrader als u op zoek bent naar een echt uniek locatie en belevenis. Boek hier uw Teepee
  • Rio Grande leent zich uitstekend als foto of filmlocatie voor uw produkties, neem contact met ons op en wij spreken de mogelijkheden met u door.
  • Gallopercoaching heeft de Rio Grande Tweelranch als thuisbasis, kijkt u voor meer info op  de Gallopercoaching pagina en ontdek de mogelijkheden van het coachen met paarden , voor uzelf , of uw bedrijf. Van teambuilding tot serieuze vraagstukken die u bezighouden en waar coaching met het paard uw nieuwe inzichten gaat geven.
  • Rio Grande projecten, daar kan u bij ons voor terecht. In onze ontwerpstudio werken wij met u naar  of aan een ontwerp, originele invulling van uw project. Of dat nu horeca, prive-inrichting of tijdelijk invullingen van ruimtes betreft, Rio Grande heeft jarenlange expertiese in huis om uw project te laten slagen. Klik hier voor meer info.
  • Vergaderen in stijl, dat kan u bij ons verwachten, zoekt een out of the box ervaring dan vindt u deze hier. U kan gebruik maken van een lunch, een kampvuursessie, talkingstick gesprekken, bbq-en etc. en zelfs overnachten met uw gezelschap in de luxe Teepees. Kortom niet alleen vergaderen , ook de horizon verbreden van uw deelnemers en dat leidt tot meer inzichten en prettiger vergaderen met een fun-factor! Neem contact met ons op, om de mogelijkheden alhier en uw  wensen af te stemmen.

teepeedinner2

SHWOROOM ADRES:

Tweelranch by Rio Grande Int.
Western Lifestyle
Tweelweg 1 3784 WD Terschuur

openingstijden:

MAANDAG: op afspraak
DINSDAG: op afspraak
WOENSDAG: op afspraak
DONDERDAG: op afspraak
VRIJDAG: op afspraak
ZATERDAG: op afspraak
ZONDAG: GESLOTEN