Rio Grande en de Tweelranch

De Tweel Ranch van Rio Grande bevindt zich in Gelderland, gemeente Barnveld vlakbij  de stad Amersfoort en is zeer centraal gelegen in Nederland. Via de A1, de A30 of de A28 komt u makkelijk bij Rio Grande in Terschuur. De Tweel Ranch van Rio Grande ligt op Landgoed de Tweel, een 44 hectare groot landgoed met bossen, akkers en weilanden, grenzend aan de Barneveldse beek.

De Tweelranch van Rio Grande beschikt over stallen,  bijgebouwen, een oude hooischuur en een Lodge voor het houden van vergaderingen en bijeenkomsten. Erom heen liggen de weilanden en paardenbak, de Roundpen en ons Tipi dorp.  De Tweelranch is te bereiken via de Tweelweg, een kilometer lange onverharde, goed begaanbare weg die u het bos invoert, aan het einde van de Tweelweg ligt links de Ranch.

Op onze Ranch beschikken wij over veel faciliteiten, alles in de stijlen van de Amerikaanse Staten Colorado, New Mexico, Arizona , Californië en Texas. Dit zijn de Staten waar alle producten van Rio Grande vandaan komen en deze producten gebruiken wij bij de aankleding van al onze ruimtes. Van onze Vergader-lodge tot ons Teepeedorp, alles in ingericht zoals u het in Amerika zult aantreffen. Exclusieve traditionele indianenkunsten en cowboy-attributen, handgemaakte originele meubels uit Amerika en in de weilanden lopen onze echte Amerikaanse paarden, behalve dan Jacob, onze Fries.

Rio Grande beschikt over voldoende parkeergelegenheid, stille ruimtes, een aansluiting op het ruiterpad van de Gelderse Valei, een vergaderruimte voor wel 50 personen, een buitenkeuken met BBQ, overnachtingsmogelijkheden in de traditionele en luxe ingerichte Teepees en veel andere mogelijkheden die een bezoek aan Rio Grande en de Tweelranch onvergetelijk maken.

Leest u meer op de pagina: wat is allemaal mogelijk bij Rio Grande.

TWEELRANCH ADRES:

Tweelranch by Rio Grande Int.
Western Lifestyles and Leasure concepts
Tweelweg 1 3784 WD Terschuur

openingstijden:
alle Tweelranch activiteiten zijn op aanvraag elke dag van de week mogelijk.

neem contact met ons op via onze:  contact & nieuwsbrief pagina

of telefoon: 0342 7852 68 en 06 3971 8317