De Rio Grande winkel is niet  meer open in Terschuur echter onze nieuwe winkel opent binnenkort aan de Prins Bernhardlaan 32 3901CC in Veenendaal,   bel 06 51866465 of stuur een email via het formulier beneden en we houden u op de hoogte wanneer wij openen en wij nodigen u uit voor de grandioze opening

Wilt u op de hoogte blijven van al onze activiteiten, sales en speciale aanbiedingen?, contact ons dan met uw gegevens en u ontvangt per ouderwetse post onze nieuwsbrief met uitnodigingen voor speciale open dagen!

Al jaren houden wij onze beroemde opendagen als de containers uit Amerika binnen zijn en uitgepakt. Uit het hele land, Duitsland en België komen onze klanten, of liever gezegd vaste relaties, genieten van een dagje Rio Grande, aan de koffie of wat anders. Voor onze vaste relaties organiseren wij ook dagen als de Barnsale, de Cook-out en Summersale..

Wilt u niks missen van het nieuws wat wij brengen? en uitnodigingen en reminders ontvangen waar Rio Grande mee bezig is?, of wat Rio Grande als interessant ervaart, zoals de Western Experience, Westernriding evenementen of nieuws uit Amerika van de Native Americans of Cowboys?? Stuurt u dan ons uw adres en u krijgt de nieuwsbrief  per post toegezonden en af en toe eens een email met interessant nieuws,.. privacy gewaarborgd, niemand anders krijgt u informatie, daar houden wij zelf ook niet van.

 

De Tipi’s zijn gesloten echter de Catlle Baron Room en Galloperroom, in de bekende Rio Grande stijlen, zijn gewoon te boeken via info@Gallopercoaching.nl of via ons contact formulier en booking.com

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

SHOWROOM ADRES:

Rio Grande Int. Western Lifestyle
Pr .Bernhardlaan 32 3901CC Veenendaal

Telefoon 06 51866465

OPENINGSTIJDEN:

MAANDAG: op afspraak
DINSDAG: op afspraak
WOENSDAG: op afspraak
DONDERDAG: op afspraak
VRIJDAG: op afspraak
ZATERDAG: op afspraak
ZONDAG: GESLOTEN

SONY DSC

warbonnet 1879 , museum replica made by Buffalo Hogan 475,- euro