RIO GRANDE INT. opent opnieuw haar deuren. De afgelopen maanden was het stil en we waren druk bezig achter de schermen om weer terug te komen op ons oude concept, een winkel in een winkelstraat, vol met meubels, Native American art, cowboystuff en meer. Een echte Etalage van de Southwest zoals wij dat al meer dan 23 jaar zijn. We opende al onze winkels en kleine fabriek in Texas,USA ter voorbereiding van het nog beter van dienst kunnen zijn in Nerdeland en de rest van Europa. U wacht al geruime tijd op nieuws, en nu is het er: Rio Grande opent de nieuwe winkel in het Centrum van Nederland : Prins Bernhardlaan 32 , postcode 3901CC in Veenendaal.

De Tweelranch in Terschuur ( vlakbij Veenendaal) blijft natuurlijk open voor het overnachten in stijl, check Booking.com voor beschikbaarheid.

Op dit moment worden meubels gemaakt en her en der in de Southwest verzameld, decoratie items gezocht en gevonden, de winkel in Rio Grande stijl gemaakt en de plannen voor de grote opening in September uitgewerkt. Blijf op de hoogte en check hier op Facebook en op www.riogrande.nl wanneer het gaat gebeuren en verwacht vooral een uitnodiging van ons, we zien u graag!

Wilt u een uitnodiging voor de “Grand Opening of the new Rio Grande store” ?? vul het contactformulier in!!

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht


Western Experience 2016

Bezoek ons op de Western Experience 2016

Rio Grande staat ook dit jaar weer voor de 20ste keer op de Western Experience in de Barbanthallen in Den Bosch. 17.000 Westernlifestyle liefhebbers komen weer de Indianen ( The Native American )  bewonderen, zich in het zweet dansen op muziek van wereldbands en zich verlekkeren aan de meer dan honderd stands met Westernlifestyle relateerde producten en diensten. Kom kijken, u zult zich amuseren. Draag gerust een Cowboyhoed, uw Indianentooi of een totale outfit zoals we kennen uit het oude ‘ Wilde Westen”. De Western Experience vindt plaats op 23 t/m 24 januari 2015,

Tijdens de Western Experience zijn wij op de Tweelranch in Terschuur gesloten

Be There or be Square!! Western Experience 2016

Indianen komen weer in 2015

Indianen komen weer in 2016


 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Rio Grande bestaat in September 2015  20 jaar en dat gaan we vieren!, Wilt u erbij zijn? stuur ons dan een email met uw naam en adres en wij nodigen u uit in September om te komen profiteren van ongekende aanbiedingen, een cook-out, live band en nog veel meer,.. nieuws volgt.